maandag, april 15, 2024

Gemeente vervangt rotondes en asfalt in ‘s-Gravenland en West

- Advertisement -

De gemeente is gestart met het vervangen van de rotondes op de Schönberglaan in Capelle ‘s-Gravenland en West. De rotondes worden vervangen vanwege onderhoud aan het asfalt en worden overzichtelijker ingedeeld. Het werk is afgelopen maandag al gestart en wordt in drie fases uitgevoerd. De verwachting is dat de grootschalige werkzaamheden op 11 september klaar moeten zijn.

De gemeente heeft er bewust voor gekozen om de werkzaamheden grotendeels in de zomervakantie uit te voeren, zo wordt de overlast tot een minimum beperkt voor omwonenden en wijkbewoners. Naast het werk aan de rotondes wordt ook over de gehele Schönberglaan het asfalt vervangen.

Het werk wordt verricht aan de volgende rotondes:

  • Rotonde Schönberglaan – Monteverdistraat
  • Rotonde Schönberglaan -Paganinistraat
  • Rotonde Sibeliusweg – Puccinistraat

Om de wijk bereikbaar te houden worden er verkeersregelaars ingezet en blijft het openbaar vervoer gewoon rijden. Het kan wel zijn dat de rit van en naar de Middelwatering vertraging oplevert. Het toekomstige fietspad tussen op de Sibeliusweg wordt nog niet aangelegd, dit is in afwachting van het besluit over het fietscorridor.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen