donderdag, juni 13, 2024

Gezin aan Reigerlaan slachtoffer van gewapende overvallers

- Advertisement -

In de vroege ochtend van maandag (26 juli) is een gezin aan de Reigerlaan het slachtoffer geworden van een overval. De politie is bezig met het onderzoek en vraagt getuigen om contact op te nemen.

Het moet een zeer angstige situatie te zijn geweest voor de slachtoffers. Een man en vrouw lagen te slapen toen ze plots gewekt werden door een man in hun slaapkamer. Deze bedreigde hen met een vuurwapen en opende hierna de voordeur voor nog drie handlangers.

Geld buitgemaakt

De bewoner hoorde één van de overvallers zeggen dat ze naar geld op zoek waren. Hierop stond hij op en gaf hij de vier indringers een geldbedrag. Hierna verlieten de mannen gelukkig de woning. Hoeveel geld ze precies meenamen, is niet bekend.

Nadat de overvallers waren vertrokken, alarmeerde de bewoner direct de politie terwijl de vrouw zich over hun drie kinderen ontfermde. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Politieonderzoek

Agenten zochten nog in de omgeving naar eventuele verdachten, maar troffen niemand meer aan. De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Zo wordt onder andere onderzocht hoe de eerste overvaller zich toegang verschafte tot de woning.

Tips melden aan de politie

De politie roept eventuele getuigen op om contact op te nemen. Ook mensen uit de buurt die in het bezit zijn van camera’s of dashcams worden gevraagd te kijken of hier iets verdachts op te zien is.

Contact opnemen met de politie kan door te bellen naar de Opsporingstiplijn (0800-6070) of het Team Criminele Inlichtingen (088 – 661 77 34). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen