donderdag, mei 23, 2024

Vrouw bewusteloos geslagen bij ruzie op feestje

- Advertisement -

Een jonge vrouw is afgelopen nacht toegetakeld op een feestje in de wijk Oostgaarde Noord. Ze werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

In een woning aan de Tankenberg vond gisteravond een feestje plaats. Op een gegeven moment ontstond er ruzie over een armband en meerdere personen raakten betrokken bij het conflict. De betrokkenen gingen naar buiten en er ontstond even verderop voor de Oosterkerk aan De Vallei een vechtpartij.

In de omgeving van de Oosterkerk waren de kapotgeslagen flessen na afloop nog het enige wat wees op het eerdere geweld. Een jonge vrouw die de driftkoppen zou hebben willen sussen, werd bewusteloos geslagen.

Slecht tot niet aanspreekbaar

Toen de hulpdiensten arriveerden bij de woning was deze vrouw nog altijd slecht tot niet aanspreekbaar. De situatie bleek even dusdanig ernstig dat de traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd, maar blijkt achteraf niet zwaar gewond te zijn geraakt. Ze zou die nacht onder invloed zijn geweest, wat de effecten van het letsel in de nacht verergerden.

Aanhoudingen

De politie heeft verder laten weten dat twee personen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen