donderdag, juni 13, 2024

Burgemeester van Dijklaan vanaf 23 augustus dicht door aanleg van rotonde

- Advertisement -

De burgemeester van Dijklaan gaat vanaf maandag 23 augustus volledig dicht voor de aanleg van een rotonde op de kruising met het Beatrijs Erf. De rotonde wordt aangelegd om de verkeersveiligheid op de doorgaande weg te verbeteren. De afgelopen jaren zijn er op de Burgemeester van Dijklaan verschillende ongelukken gebeurd. 

De aanleg van de rotonde gaat voorlopig tot en met eind december in beslag nemen. Indien het werk meezit kan de weg weer eerder open. Omdat het verkeer op deze doorgaande route hinder zal ondervinden heeft de gemeente een omleidingroute ingesteld. De bussluis blijft in tact om sluipverkeer te voorkomen. Dit houdt in dat er wordt geadviseerd om, om te rijden via de Hoofdweg.

De aanleg van de rotonde op de Burgemeester van Dijklaan is één van de twee rotondes. De tweede rotonde volgt in januari van volgend jaar op de kruising met de Herenburg. Kortgeleden werd ook de rotonde op de Burgemeester van Beresteijnlaan met de Operalaan aangelegd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen