zaterdag, mei 25, 2024

Hardloopwedstrijd Ronde van West verplaatst van augustus naar oktober

- Advertisement -

De Ronde van West is verplaatst naar 16 oktober. De hardloopwedstrijd zou eigenlijk op 24 augustus plaatsvinden, maar vanwege de aanhoudende coronamaatregelen is er voor de zekerheid gekozen om het evenement uit te stellen naar 16 oktober. De organisatie voorkomt hiermee eventuele financiële risico’s.

Het hardloopevenement vindt een week voor de marathon van Rotterdam plaats. Het maakt het gelijk de ideale wedstrijd om een snelle tien kilometer te lopen. Uiteraard is de loop in verschillende afstanden voor iedereen geschikt.

Meer informatie is te vinden op www.rondevanwest.nl

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen