zondag, mei 19, 2024

Auto’s op Pallieterburg in Schollevaar verwoest door brand

- Advertisement -

Buurtbewoners zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een flinke autobrand op de Pallieterburg in Schollevaar. Rond twee uur brak er in een auto brand uit die vervolgens snel ontwikkelde. Bij aankomst van de brandweer was het vuur inmiddels al overgeslagen naar een tweede auto en bij een derde waren inmiddels de ramen gesprongen en begonnen er delen van de carrosserie te smelten.

De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet meer doen dan de enorme vlammenzee te doven. De schade was inmiddels al geleden en twee auto’s waren al verwoest en een derde liep forse rook- en brandschade op.

Terwijl agenten bij het incident aanwezig waren, werden er verderop in de wijk verdachte personen gezien. Een 20-jarige Capellenaar en een 17-jarige Rotterdammer zijn aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

De brandweer en politie houden er sterk rekening mee dat de auto’s in brand zijn gestoken. Er is goede hoop dat de zaak wordt opgelost.

Foto’s : Jeffrey Jacobs / Nieuws op Beeld

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen