woensdag, mei 29, 2024

Opgelet! Tapijtoplichters actief in Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -

Deze week zijn in buurgemeente Krimpen aan den IJssel oplichters actief geweest. De politie let op alert te zijn voor deze zogenaamde tapijtoplichters.

Woensdag zijn de oplichters actief geweest in de wijk Middenwetering en hebben meerdere mensen proberen op te lichten. Ze deden zich voor als tapijtreinigers en boden ook aan tapijten te repareren.

De oplichters konden zich niet identificeren en hadden ook geen visitekaartjes bij zich van hun bedrijf. De offerte die werd opgemaakt was torenhoog en de bewoners werden daarna onder druk gezet. Gelukkig weerhield het onderbuikgevoel van de verschillende bewoners zich ervan met de oplichters in zee te gaan.

Wees alert

De politie heeft de oplichters niet kunnen aantreffen, dus waarschuwt nu om alert te zijn voor deze personen: “Check altijd even het adres en het telefoonnummer van het bedrijf via google. Dan zie je welk bedrijf er staat ingeschreven. Ook een kijkje op de site van de Kamer van Koophandel kan veel duidelijkheid geven. En mocht je onverhoopt toch zijn opgelicht, doe dan altijd aangifte.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen