donderdag, juni 13, 2024

Priklocatie sporthal Schenkel sluit naar verwachting eind september

- Advertisement -

De priklocatie in sporthal Schenkel blijft nog wel even actief. De GGD laat aan onze redactie weten dat pas eind september de verwachting is dat de locatie zal sluiten. De sporthal is sinds half maart omgetoverd tot een vaccinatielocatie. De GGD sluit een groot aantal vaccinatielocaties, omdat de grote massa die een vaccinatie wilde deze inmiddels heeft gehad.

Niet alleen Capellenaren kunnen terecht in sporthal Schenkel voor een vaccinatie tegen corona, ook inwoners van andere gemeenten konden op deze locatie een afspraak maken. De priklocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat wel sneller dicht, deze sluit op 15 augustus 2021.

De GGD gaat een andere strategie volgen voor het vaccineren. Er wordt onder andere gewerkt met een verminderd aantal locaties die centraal zijn gelegen. Om deze reden blijft sporthal Schenkel vanwege de goede bereikbaarheid nog open en worden er rondom vaccinatielocaties gesloten. Wel gaat de GGD met onder andere prikbussen door met vaccineren. Op deze manier willen zij ook dak- en thuislozen bijvoorbeeld benaderen.

Foto : Gemeente Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen