woensdag, mei 29, 2024

Drie gewonden na ongeval op Abram van Rijckevorselweg

- Advertisement -

Op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Capelsebrug Heeft er een kop staart aanrijding in plaatsgevonden tussen twee voertuigen. In totaal zaten er vijf personen in de auto’s. Daarbij zijn er drie personen lichtgewond geraakt.

De inzittenden van het voertuig hadden last van mogelijk nekletsel. De drie slachtoffers zijn met ambulances zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Door het ongeval ontstond er een flinke file. Al het verkeer moest over één rijbaan. Een berger heeft de auto’s vrij snel meegenomen om de doorstroming te verbeteren.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen