woensdag, mei 29, 2024

Politie verricht aanhoudingen na schietpartij op Klepperdans

Agenten trekken pistolen bij aanhoudingen

- Advertisement -

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier aanhoudingen verricht na een melding van een ruzie op de Klepperdans in Schollevaar. Bij de ruzie is geschoten. Agenten startten vervolgens een klopjacht in de omgeving.

Artikel gaat verder onder video

Op de Capelseweg troffen de agenten een auto aan die aan de beschrijving voldeed. Zij gaven het voertuig een stopteken en startten een Benaderingstechniek Gevaarlijk Verdachten (BTGV). Met getrokken pistolen werden er drie 18-jarigen en één 22-jarige uit de auto gepraat en aangehouden.

Om vast te kunnen stellen wie er mogelijk geschoten heeft zijn hun handen met papieren zakken omwikkeld om zo eventuele kruitsporen veilig te stellen. In de auto van de verdachten werd er bij de passagiersstoel een vuurwapen aangetroffen.

De politie heeft een plaats delict gemaakt op de Klepperdans. Een speurhond wordt ingezet om sporen veilig te stellen. Het slachtoffer van de ruzie, een vrouw, is overgebracht naar het bureau.

Foto : Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs
Foto : Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen