zondag, mei 19, 2024

CVV Zwervers en SVS strijden om Hollandsche IJssel Cup

- Advertisement -

Komende week wordt er gevoetbald in de derde editie van de Hollandsche IJssel Cup. Vanuit Capelle doen CVV Zwervers en SVS mee in de strijd om de bokaal.

De Hollandsche IJssel Cup is een streektoernooi waar de standaardelftallen, de reserverteams en de selectieteams van de “IJsselclubs” CVV Zwervers, v.v. Spirit, SVS en DCV met elkaar zullen strijden voor de overwinning.

Dinsdag- en woensdagavond worden de voorrondes gespeeld. Zaterdag 28 augustus wordt de gehele dag gebald bij tweevoudig kampioen v.v. Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Dan zal worden beslist of de onverslagen kampioen wellicht plaats moet maken voor een van de Capelse clubs.

Kijk voor meer informatie zoals de speeltijden op de website van de Hollandsche IJssel Cup

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen