donderdag, mei 23, 2024

Wie helpt TurnAround uit de brand? Per direct trainers gezocht

- Advertisement -

Turn- en gymnastiekvereniging TurnAround is door omstandigheden per direct op zoek naar trainers voor diverse turnlessen. Wie helpt de vereniging uit de brand, zodat alle lessen kunnen doorgaan?

Veel van de trainers van de vereniging zijn afhankelijk van lesroosters van de scholen waar zij les geven. Ieder jaar geeft dit wel wat problemen, maar dit jaar betekent het voor twee trainers dat zij geen les meer kunnen geven.

De lessen starten al op 1 september. TurnAround wil de kinderen van de desbetreffende groepen niet teleurstellen en is daarom haastig op zoek naar nieuwe trainers, zodat ook hun lessen door kunnen gaan.

Vacatures

Er zijn drie functies die opgevuld moeten worden: een trainer voor Recreatie turnen; een trainer voor Selectie turnen meiden/dames; en een trainer voor Conditiegym volwassenen.

Ook studenten die op zoek zijn naar een stage of bijbaan kunnen contact opnemen.

Trainer (m/v) voor Recreatie turnen

* Voor deze vacature is de vereniging naar meerdere mensen op zoek en is de meeste haast bij geboden.

Wil jij kinderen leren turnen, uitdagen en altijd een leuke training geven? Turnvereniging TurnAround Capelle aan den IJssel, is op zoek naar gemotiveerde leiding, die met veel passie kinderen wil leren turnen, op elk niveau. Ben je minimaal 18 jaar en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Heb je gymnastiekleider niveau 3 of ben je bereid deze opleiding te volgen? We komen heel erg graag met jou in contact.

Meer weten over deze functie? Lees verder op de vacaturepagina van TurnAround.

Trainer (m/v) voor Selectie turnen meiden/dames
(minimaal 3 uur per week)

TurnAround Capelle is op zoek naar trainer voor de selectie meiden. Kan jij als trainer de selectie meiden een positieve impuls geven; de turnsters en trainers uitdagen en beter maken; tijdens wedstrijden de turnsters begeleiden op een positieve en kundige manier? Dan komen we graag met je jou in contact.

Meer weten over deze functie? Lees verder op de vacaturepagina van TurnAround.

Trainer (m/v) voor Conditiegym volwassenen
(1,5 uur per week)

TurnAround Capelle is op zoek naar een enthousiaste trainer / trainster voor onze Conditiegym volwassenen. De Conditiegroep bestaat uit een groep volwassen dames en heren die graag aan hun conditie willen werken. Bij TurnAround doe je verschillende oefeningen, waarbij conditie en spierversterking centraal staan.

Meer weten over deze functie? Lees verder op de vacaturepagina van TurnAround.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen