donderdag, mei 23, 2024

Sportcentrum ontruimd na brandmelding in sauna

- Advertisement -

Het sportcentrum van David Lloyd aan de P.C Boutenssingel is woensdagmiddag rond half twee enige tijd ontruimd geweest nadat de sprinklerinstallatie was afgegaan. Er was vermoedelijke sprake van brand waarop er besloten werd om het pand te ontruimen. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en stelde een onderzoek in.

Eenmaal in het pand bleek het alarm afkomstig te zijn vanuit de sauna. Van brand bleek – in tegenstelling tot wat diverse andere media melden – echter geen sprake te zijn. Vermoedelijk is er teveel stoom geweest vanuit de sauna en heeft dit de brandmelding veroorzaakt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen