maandag, april 15, 2024

Capels jeugdvoetbaltoernooi afgesloten met een bijzondere verrassing

Freestyle voetballer Touzani reikt ’interactieve bal’ uit aan alle deelnemers

- Advertisement -

Afgelopen donderdag organiseerden de WOP’s  (Wijk Overleg Platform) Capelle-West en ’s-Gravenland samen met Sportief Capelle voor de buurtjeugd een voetbaltoernooi.

Behalve een leuke, sportieve dag kregen de deelnemers van de 8 deelnemende teams na afloop als verrassing een ‘Ballie’ uitgereikt door pionier van het freestyle voetballen en bedenker van ‘Ballie’ Soufiane Touzani.  Een interactieve bal waarmee de voetballertjes balvaardigheidstrucjes kunnen leren en voetbalchallenges kunnen aangaan.

De kinderen waren enthousiast over het toernooi én de komst van Soufiane Touzani. De freestyle voetballer vertelde over het belang van gezonde beweging, gezonde voeding en gezonde ontspanning. De kinderen hingen aan zijn lippen en vroegen honderduit.

Wethouder Sport Harriët Westerdijk: “Dankzij het initiatief van de WOP’s beleefden 55 kinderen een ontzettend leuke dag. Prachtig om te zien wat een plezier deze kinderen aan het voetbaltoernooi hadden en dan nog met zo’n bijzondere verrassing als toetje. Bewegen is gezond én nog leuk ook. En met deze bal met gamification app kunnen de voetballers nog heel veel napret beleven!”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen