zaterdag, mei 25, 2024

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie Wiekslag

- Advertisement -

Een traumahelikopter is vrijdagavond op het grasveldje naast de flats aan de Wiekslag geland vanwege een medische noodsituatie in een woning even verderop. Diverse media melden onterecht dat er een incident heeft plaatsgevonden.

Het ambulancepersoneel had om assistentie gevraagd van de trauma-arts waarop deze vervolgens werd ingevlogen met de traumahelikopter van Rotterdam The Hague Airport.

De piloot vond een landingsplek naast de flats en de Couwenhoekseweg. Uiteraard trok de landing van de helikopter veel bekijks. Na een half uur vertrok de traumahelikopter weer en is de patiënt overgebracht naar het ziekenhuis.

Redactionele verantwoordelijkheid: Normaal gesproken is dit geen nieuws dat Capelle Vandaag wil brengen. Wij hebben als redactie besloten alsnog een kort artikel te schrijven, omdat er onwaarheden zijn gepubliceerd bij diverse media, afkomstig van een persbureau.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen