vrijdag, maart 1, 2024

Gewijzigde openingstijden bij priklocatie sporthal Schenkel

- Advertisement -

Vanwege het teruglopend aantal prikafspraken is vaccinatielocatie sporthal Schenkel vanaf nu dicht op dinsdag en donderdag. 

Nu steeds meer mensen hun vaccinatie hebben gekregen, loopt ook het aantal afspraken hiervoor terug. Hierdoor is de sporthal Schenkel dat dienstdoet als priklocatie voortaan gesloten op dinsdag en donderdag.

Als de aanloop nog verder afloopt, bestaat de kans dat de sporthal nog meer dagen dicht gaat. Eind september is de planning dat de vaccinatielocatie in Capelle helemaal stopt. Dit liet de GGD eerder al weten.

Wil je nog een vaccinatie halen bij sporthal Schenkel, wees er dan op tijd bij. Je kunt een vaccinatie halen door een afspraak te maken, maar ook is er nog altijd open inloop. Je mag dus zonder afspraak langskomen. Wel wordt aangeraden de drukte in de ochtend te ontwijken.

Let op de volgende dingen

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het halen van een vaccin zonder afspraak:

  • Kom je voor de tweede vaccinatie? Dan moet dit hetzelfde vaccin zijn als de eerste keer.
  • Als je voor de tweede vaccinatie komt, dan moeten er voor het Pfizer-vaccin 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik zitten. Voor het Moderna-vaccin moet je 28 dagen wachten. Voor het Moderna vaccin kun je overigens alleen nog in Ridderkerk terecht voor de 2e prik.
  • Vergeet geen geldig legitimatiebewijs en mondkapje mee te nemen. Je kunt ook vooraf al een gezondheidsverklaring invullen, zodat je sneller door kunt lopen.
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen