donderdag, mei 23, 2024

Kaartverkoop nieuw seizoen bij Isala Theater start morgen

- Advertisement -

Het nieuwe theaterseizoen van het Isala Theater gaat binnenkort van start. Kaarten voor voorstellingen in september en oktober zijn al te reserveren, maar morgen (donderdag 2 september) begint twaalf uur ’s middags de verkoop voor de ruim honderdvijftig voorstellingen die later in het seizoen geprogrammeerd staan. 

Door corona heeft menig theaterliefhebber er lang op moeten wachten, maar het nieuwe theaterseizoen begint binnenkort echt weer. Isala belooft dat dit seizoen zelfs ‘mooier dan ooit’ wordt.

Van cabaret tot toneel, van muziek tot familievoorstellingen. Vanaf september is er voor iedereen iets te beleven in het Isala Theater. Zo reizen de volgende artiesten onder anderen komend seizoen naar Capelle aan den IJssel: Johan Derksen, Lenette van Dongen, Daniël Boissevain, Diederik van Vleuten, Marc Marie Huijbregts, Loes Luca, Jon van Eerd, Herman van Veen, Richard Groenendijk, Jandino, Harrie Jekkers, Trijntje Oosterhuis en 3JS. Kinderen kunnen genieten van onder anderen Peppa Big, Woezel en Pip en Bumba.

Het gehele programma van dit seizoen is te vinden op de website van het Isala Theater.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen