zaterdag, mei 25, 2024

Jubileumeditie Halve Marathon Capelle op 3 oktober

- Advertisement -

Op zondag 3 oktober wordt de Van Santen Halve Marathon Capelle (voorheen Schollebosloop en Schenkelloop) gelopen. Deze editie wordt extra speciaal, want het betreft het 25-jarig jubileum!

De Halve Marathon Capelle beleeft zijn 25e editie en wordt georganiseerd vanuit een passie voor het hardlopen. Of het je eerste hardloop-uitdaging is, of dat je een ervaren loper bent en al jaren meedoet aan wedstrijden, de organisatie doet er alles aan dat jij als loper veel plezier beleeft aan de race.

Met de nieuwe start en finish bij het vernieuwde plein bij winkelcentrum De Koperwiek en met de vertrouwde prachtige parcoursen wordt dit loopevenement een fantastisch sportfeest. Nieuw zijn de wandeltochten en dit jaar is er een hele coole unieke jubileummedaille. Onderweg maar vooral ook bij de start/finish is het super gezellig met DJ’s, muziek, entertainment en natuurlijk de terrasjes om na te praten en te genieten van je prestatie.

Jubileumprogramma
  • 30 km loop
  • Van Santen Makelaars Halve Marathon Capelle
  • De Koperwiek 10 km
  • 5 km loop
  • IJsselKIDS Run
  • Wandeltochten 10 en 21 km
  • Virtual Run 5, 10, 21 en 30 km
Corona-proof

De organisatie heeft er vertrouwen in dat het evenement corona-proof georganiseerd kan worden. De organisatie heeft in 2020 al twee keer een hardloopevenement kunnen organiseren, dat probleemloos is verlopen. ‘Die ervaring nemen we mee naar de Van Santen Halve Marathon Capelle’, zo onderstreept de organisatie.

Inschrijven

Inschrijven voor een van de onderdelen kan via de website van Halve Marathon Capelle.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen