woensdag, mei 29, 2024

Gemeente plaatst snelheidsborden op Filomeentje Erf

- Advertisement -

Sinds een week hangen er snelheidsborden op het Filomeentje Erf. De borden geven aan of een automobilist zich aan de snelheid houdt. Op het Filomeentje Erf geldt een snelheid van 30 km per uur. Echter houdt lang niet iedereen zich daar aan.

De doorgaande weg staat erom bekend dat auto’s er een flinke dot gas geven. Dit zorgt voor veel gevaarlijke situaties, en ook schoolkinderen die vers op de fiets naar het Middelbaar Onderwijs op weg zijn schrikken zich kapot. De borden houden gegevens bij, hoelang de borden er blijven hangen is niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. niet alleen de scholieren, iedereen schrikt van het verkeer, brommers/scooters, autos die hier veel te hard rijden. ik roep wel eens het is hier geen zandvoort. en gebaar dat ze niet zo hard moeten rijden.ja ik woon aan het filomeentje erf.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen