7 C
Capelle aan den IJssel

Gemeente plaatst snelheidsborden op Filomeentje Erf

- Advertisement -

Sinds een week hangen er snelheidsborden op het Filomeentje Erf. De borden geven aan of een automobilist zich aan de snelheid houdt. Op het Filomeentje Erf geldt een snelheid van 30 km per uur. Echter houdt lang niet iedereen zich daar aan.

De doorgaande weg staat erom bekend dat auto’s er een flinke dot gas geven. Dit zorgt voor veel gevaarlijke situaties, en ook schoolkinderen die vers op de fiets naar het Middelbaar Onderwijs op weg zijn schrikken zich kapot. De borden houden gegevens bij, hoelang de borden er blijven hangen is niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

spot_img

1 REACTIE

- Advertisement -
spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen