zondag, mei 19, 2024

Gemeenteraad vergadert vanavond over herbenoeming burgemeester Oskam

- Advertisement -

Vanavond (maandag 6 september) vergadert de Capelse gemeenteraad in beslotenheid over het vaststellen van een aanbeveling aan de Commissaris van de Koning voor de herbenoeming van burgemeester Oskam.

Update: Capelse gemeenteraad steunt de herbenoeming

De afgelopen maanden heeft een vertrouwenscommissie een voorstel voorbereid voor de herbenoeming van Peter Oskam. Oskam vervult al sinds 2016 de rol als burgemeester voor de gemeente. Vanavond neemt de Capelse gemeenteraad een besluit over de aanbeveling tot herbenoeming.

Bekendmaking na overleg achter gesloten deuren

De vergadering van de gemeenteraad vindt plaats met gesloten deuren. De inhoud van de aanbeveling, de overwegingen en de beraadslagingen van de gemeenteraad zijn volgens wettelijke voorschriften geheim.

De besloten vergadering wordt niet uitgezonden en is niet toegankelijk voor publiek. Na de besloten raadsvergadering wordt aansluitend in een openbare vergadering het besluit van de gemeenteraad bekend gemaakt.

Het is nog niet duidelijk hoe laat de openbare raadsvergadering start. In verband met de Corona-maatregelen adviseert de gemeente mensen om de raadsvergadering vooral thuis te volgen. De openbare vergadering is vanavond online te bekijken via: capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen