zaterdag, mei 25, 2024

Zeventienjarige jongen neergestoken in Schenkel

- Advertisement -

Vanavond is een zeventienjarige jongen neergestoken voor de Jumbo aan de Wingerd.

Even na acht uur werden hulpdiensten massaal gealarmeerd na het steekincident. Vanwege de ernst van de verwondingen werd eveneens het Mobiel Medische Team (MMT) ingevlogen met de traumahelikopter. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft in de omgeving op de grond en vanuit de lucht gezocht naar de verdachte, maar deze werd nog niet aangetroffen. Inmiddels heeft de politie de identiteit van de dader achterhaald. Het zou gaan om een zestienjarige jongen. Hij heeft zichzelf inmiddels op het politiebureau gemeld.

Omdat de verdachte aangehouden is, hebben we het eerder geplaatste signalement verwijderd.

Voor de winkel heeft de politie uitgebreid sporenonderzoek verricht. De supermarkt was gedurende het incident geopend en bereikbaar.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen