donderdag, mei 23, 2024

Capelse VVD : Vaccinatiegraad onder jongeren moet omhoog

- Advertisement -

Uit cijfers van het RIVM blijkt dat de volledige vaccinatiegraad in Capelle aan den IJssel met 64% ruim onder het landelijke gemiddelde van 77% ligt. Van de jonge schoolgaande Capellenaren (12 tot 18 jaar) is 32% volledig gevaccineerd.

De Capelse VVD vraagt het college naar maatregelen om de vaccinatiegraad in de gemeente verder te verhogen. Daarbij vraagt de Capelse VVD specifiek naar maatregelen die kunnen bijdragen om de vaccinatiegraad onder Capelse schoolgaande jongeren te verhogen.

Raadslid Mels Landzaad: “Om uit deze crisis te komen is een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad van groot belang. De scholen zijn weer begonnen en de herfst staat voor de deur. Juist nu kan de gemeente een belangrijke rol spelen om de vaccinatiegraad in Capelle verder te verhogen.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen