donderdag, mei 23, 2024

Hulpdiensten treffen auto te water in Hollandsche IJssel (video)

- Advertisement -

In de Hollandsche IJssel is afgelopen nacht een bestelauto aangetroffen. Rond kwart over een ontvingen de hulpdiensten een melding dat er ter hoogte van de Zuiderbreedte met de Groenedijk een auto op hoge snelheid het water zou zijn ingereden. Hulpverleners startten hierop een grote zoekactie.

Vanwege de duisternis duurde het even voordat de hulpdiensten de exacte locatie hadden gevonden waar de auto te water was geraakt. Brandweerduikers gingen vervolgens het water in en troffen in het water een witte bestelauto aan. Bij het doorzoeken van het voertuig bleek deze leeg te zijn.

Waar de inzittende van het voertuig is gebleven is niet bekend. De politie heeft geprobeerd om de melder terug te bellen, maar de telefoon waarmee is gebeld was niet meer bereikbaar. De eigenaar zou enkele dagen hiervoor als vermist zijn opgegeven. De politie zet het onderzoek voort.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen