woensdag, mei 29, 2024

Voorbijganger vindt vermiste man van auto te water in Hitlandbos Nieuwerkerk aan den IJssel

- Advertisement -

Een voorbijganger heeft vlak voor middernacht een verzwakte man aangetroffen in het Hitlandbos in Nieuwerkerk aan den IJssel. De voorbijganger trof de man aan bij de uitgang van het bos vlakbij de parkeerplaats aan de Groenendijk. Het gaat om de man wie zijn auto in de nacht van donderdag op vrijdag werd aangetroffen in de Hollandsche IJssel.

Hulpverleners rukten in de nacht van donderdag op vrijdag uit voor een auto te water. De melder had de locatie precies beschreven waarop duikers uiteindelijk de auto leeg aantroffen in het water van de Hollandsche IJssel. Van de bestuurder ontbrak op dat moment ieder spoor.

Foto : Feline Avila / Een speciaal bergingsschip met kraan haalt de auto van de vermiste man diezelfde ochtend nog uit het water

De bestuurder van de auto was twee dagen voordat zijn auto te water raakte al als vermist opgegeven. De man is vermoedelijk na het incident het bos in gegaan. Waarom de man dit precies heeft gedaan en wat er verder medisch met hem aan de hand is zal moeten blijken. Ambulancepersoneel heeft na een korte controle van de trauma-arts de man overgebracht naar het zorgkader.

Meer op : Nieuws op Beeld

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen