dinsdag, april 16, 2024

43-jarige Capellenaar verdacht van betrokkenheid bij fataal geweldsincident in Den Haag

- Advertisement -

Vannacht heeft een 43-jarige man uit Capelle aan den IJssel zich gemeld bij de politie naar aanleiding van het aantreffen van een overleden man in Den Haag. Het slachtoffer is overleden door geweld.

Dinsdagavond werden rond elf uur meerdere meldingen gedaan over twee vechtende personen op een galerij van een flat aan de Lindberghlaan, in het Haagse stadsdeel Ypenburg. Toen agenten op de galerij aankwamen, troffen zij daar een man aan. Hij bleek al te zijn overleden. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

In de omgeving werd direct gezocht naar een verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen. Enkele uren later meldde de verdachte zich aan het hoofdbureau aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag, waarna hij werd aangehouden.

Onderzoek

De politie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Dit rechercheteam doet onder leiding van de officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de man. De politie gaat uit van een misdrijf. Direct werd een groot plaats delict gemaakt om sporen veilig te stellen. De dag erop is het onderzoek ter plaatse nog geruime tijd doorgegaan.

De Forensische Opsporing heeft nog lange tijd onderzoek gedaan

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen