donderdag, juni 13, 2024

Priklocatie Capelle aan den IJssel sluit na komend weekend

- Advertisement -

Sinds 18 maart is sporthal Schenkel een van de locaties geweest waar mensen een vaccinatie konden halen tegen het coronavirus. Op 25 september wordt de laatste prik op deze locatie gezet.

Reden voor de sluiting is dat een meerderheid van de mensen inmiddels een vaccinatie hebben gehad, waardoor het minder druk is op de diverse priklocaties. Hierdoor besluit de GGD om een aantal plekken, waaronder die in Capelle, te sluiten.

De GGD Rotterdam-Rijnmond had eerder al bij navraag aan onze redactie verklaard dat de locatie vermoedelijk eind september zou gaan sluiten. Afgelopen 29 augustus werden ook al de openingstijden gewijzigd vanwege de afnemende drukte.

Niet alle vaccinatieplekken in de regio zullen sluiten. Het blijft daarom mogelijk om na dit weekend een prik te halen op een van de andere locaties. Kijk voor een volledig overzicht van locaties en openingstijden op de website van GGD Rotterdam-Rijnmond.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen