woensdag, mei 29, 2024

Meerdere bekeuringen bij verkeerscontroles

- Advertisement -

De politie en handhaving hebben woensdag bij een gezamenlijke actie 75 scooters gecontroleerd. De controles vonden plaats op de Slotlaan, Rivierweg en de Capelsebrug. Er werden tijdens de controle vier bekeuringen uitgeschreven. Één van de bekeuringen was voor de bestuurder van elektrische step.

Het is niet toegestaan om met een niet goedgekeurde step op de openbare weg te rijden. De politie kan hiervoor bekeuren en zelfs de step in beslag nemen. Drie bestuurders van een scooter kregen naast een bekeuring voor de snelheid een WOK-melding. Dit houdt in dat de scooter opnieuw gekeurd moet worden door de RDW. De hoogstgemeten snelheid was 68km/u.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen