donderdag, mei 23, 2024

Capelse ondernemer Kamera Express wint Retail of the Year verkiezing

- Advertisement -

Geweldige service en prachtig assortiment”, “Hoge deskundigheid, men denkt oprecht met je mee” en “Het personeel neemt de tijd om je te helpen, zelfs als het druk is in de winkel”. Of de persoonlijke favoriet onder de medewerkers; “Topwinkel, echte vakidioten!” Het is een greep uit de recensies die Kamera Express dagelijks ontvangt. Die klantwaardering is nu bekroond met de titel ‘Beste Winkelketen Elektronica’, uitgereikt tijdens de ABN Amro Retailer of the Year verkiezing.

Het geheim van Kamera Express

Tegenwoordig weten we dat klantgerichtheid één van de belangrijkste doelen moet zijn bij het runnen van een succesvol bedrijf. Maar hoe breng je dat tot uitvoer? In een onderzoek naar aankopen in de crisis blijkt dat consumenten meer dan ooit behoefte hebben aan een schone en ruime winkel, waarbij persoonlijk advies centraal staat. Dat is een bedrijfsstrategie die naadloos bij de visie van Kamera Express past. De winkels van de foto- en videospecialistzijn buiten de binnenstad gelegen, waardoor er voldoende parkeerplekken zijn en het winkeloppervlak daardoor ongekend groot is. Zo kunnen liefhebbers van film en fotografie genieten van een goede kop koffie aan een grote tafel, terwijl ze de nieuwste producten uitproberen.

Kamera Express is daarnaast uniek in zijn soort omdat het personeel niet alleen verkoopmedewerkers zijn, maar ook gepassioneerde foto- en videografen. Zo zijn consumenten altijd gegarandeerd van goed advies én is de winkel een plek waar gezamenlijk over een passie gesproken wordt. Het uitzoeken van nieuw fotografie- en filmmateriaal transformeert daarmee van iets ‘dat moet gebeuren’, naar een moment om naar uit te kijken.

Kamera Express deelt naast de passie voor fotografie en film, ook graag het succes rondom de bekroning. Daarom geeft het klantgerichte bedrijf tot en met 10 oktober bij iedere bestelling cadeaukaarten van Profotonet weg. Zo krijgen consumenten op basis van hun orderwaarde een gratis tegoed om te besteden aan fotoafdrukken en wanddecoratie. De waarde van de cadeaukaart kan oplopen tot €200.

Over Kamera Express

Kamera Express is dé foto- en videospecialist. Ze inspireert haar klanten met foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy, evenementen en creatieve content. Het bedrijf heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de scherpste prijzen. Naast de fysieke winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, heeft Kamera Express ook webshops in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië onder het label ‘photospecialist’. Daarnaast biedt Kamera Express ook een aantal extra services, zoals leasing, verhuur van foto- en videoapparatuur (Budgetcam) en fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie (Profotonet).

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen