zondag, mei 19, 2024

Koninklijke Onderscheiding voor Mike Gallagher voor jarenlange inzet voor de golfsport

- Advertisement -

Burgemeester Peter Oskam heeft op zondag 3 oktober Mike Gallagher een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De Nieuwerkerker is vanwege zijn jarenlange inzet voor de golfsport benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Oskam reikte de Koninklijke Onderscheiding bij Golfclub Hitland. De burgemeester benadrukte hoe de golfsport kan bijdragen aan gezond ouder worden en bedankte alle aanwezigen.

Jarenlang betrokken

Toernooien kunnen alleen worden georganiseerd met vrijwilligers zoals Mike Gallagher. Van 1993 tot 2002 was hij betrokken bij Golfclub Hitland en de oprichting daarvan. Vanaf 2002 tot vandaag de dag zet hij zich in voor de populaire Golfclub Capelle.

Gallagher is de drijvende kracht achter het Capels Senior Open en weet vele mede organisatoren te motiveren hier jaarlijks een groot succes van te maken. De finaledag van de editie van dit jaar werd verplaatst vanwege de grote hoeveelheid regen.

Burgemeester Oskam: “Het is mooi te zien dat er mensen zijn die zich zo inzetten voor de golfsport en een toernooi organiseren dat tien jaar later is uitgegroeid tot wat het nu is. Meer dan 300 deelnemers uit alle windstreken van het land. Jammer dat de finale wordt verplaatst, maar dat zoveel mensen deelnemen is een groot compliment.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen