maandag, februari 26, 2024

Intocht Sinterklaas gaat door in Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

De intocht van Sinterklaas in Capelle aan den IJssel gaat door! Op zaterdag 13 november komt de stoomboot uit Spanje weer aan op het Vuykterrein. De intocht zal als vanouds worden gevierd. De Sint en zijn pieten komen per boot aan en zullen daarna de rijroute naar het Stadsplein volgen.

Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen gaat het dit jaar op het Stadsplein wel net iets anders bij het podium. Ouders moeten van tevoren een kaartje bestellen en het terrein wordt afgezet met hekken. Zo voorkomt de organisatie dat het te druk wordt. Bezoekers ouder dan twaalf jaar moeten daarnaast een geldige corona QR-app code kunnen laten zien.

Dus schrijf 13 november alvast in je agenda, meer informatie volgt later.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen