maandag, april 15, 2024

Herfstspeurtocht in het Schollebos

- Advertisement -

Ben je voor de herfstvakantie nog op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen of kleinkinderen? Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er na een lentespeurtocht nu ook een herfstspeurtocht ontwikkeld. De speurtocht toont de mooiste plekjes voor de herfst in het Schollebos.

Op 20 oktober tussen elf uur ’s ochtends en drie uur ’s middags kan je een routeboekje ophalen bij de tent op het evenemententerrein (bij speelplaats De Watervallei). Die dag zijn er ook diverse andere activiteiten, deze kunt u hier lezen.

In de herfstvakantie en de rest van de maand kan je het boekje ook ophalen bij Petit restaurant-Pannenkoekenhuis Het Schollebos. Ook kan je het boekje zelf downloaden via de projectenpagina van het Schollebos.

Veel plezier!

Lees ook:

Excursies in het Schollebos en meepraten over de toekomst

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen