vrijdag, april 19, 2024

KNVB-avontuur v.v. Capelle kent vroegtijdig einde na nederlaag tegen NEC

Toen v.v. Capelle zich vorige maand plaatste voor het hoofdtoernooi voor de KNVB-beker hoopten we allemaal op verrassingen. Verrassingen van onze club die zich zouden gaan meten aan de titanen van het Nederlandse voetbal. Helaas bleven die verrassingen uit.

Voor de eerste wedstrijd werd v.v. Capelle gelijk geloot tegen het Nijmeegse NEC. Even na acht uur vanavond werd de aftrap genomen in stadion ’t Slot.

Elayis Tavşan, aanvaller van NEC, wist al in de vierde minuut van de wedstrijd het eerste doelpunt te scoren. De Nijmeegse aanvaller wist de voorsprong vlak voor de rust te vergroten, met een tweede doelpunt in de 41e minuut.

In de tweede helft wist Capelle niet terug te komen. NEC-aanvaller Ole Romeny wist in de 61e minuut een derde doelpunt te scoren en daarmee onomstotelijk de overwinning te verzegelen.

Met het verlies van 0-3 is het Capelse avontuur in het KNVB-hoofdtoernooi helaas tot een vroeg einde gekomen. NEC gaat door naar de volgende ronde.