maandag, april 15, 2024

Op herfstexcursie in het Hitland

- Advertisement -

De herfst is wellicht wel het mooiste seizoen om de natuur in te trekken. De natuur, zowel plant als dier, bereiden zich voor op de winter. Om al dit natuurschoon te laten zien, is er morgen een excursie door Park Hitland.

De excursie is georganiseerd IVN Rotterdam en deelname is gratis. Iedereen is welkom, maar wees er bewust van dat stevige schoenen vereist zijn. Het terrein kan drassig zijn en de route loopt niet enkel op de paden.

De excursie is morgen om tien uur ’s ochtends. Meer weten over de excursie of aanmelden? Lees dan verder op de website van het evenement op www.ivn.nl/afdeling/rotterdam-en-omstreken/activiteiten/natuurexcursie-herfst-in-hitland.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen