woensdag, mei 29, 2024

Foto’s getoond van nieuwe mogelijke getuige in onderzoek naar dood Knut Rietveld

- Advertisement -

Opnieuw vraagt de politie aandacht en hulp bij het onderzoek naar de dood van Knut Rietveld die mei dit jaar om het leven werd gebracht in zijn woning aan de Kringdans.

Nog altijd zoekt de politie naar antwoorden op een aantal vragen waar rechercheurs tegenaan lopen in het onderzoek naar de dader(s). Vooralsnog zijn er dus ook geen verdachten aangehouden.

Mogelijk belangrijke getuigen

Al eerder toonde de politie beelden van mensen die Knut mogelijk kort voor zijn dood nog hebben gezien en mogelijk belangrijke informatie hebben. Van de vorige beelden zoekt de politie nog altijd een man die op de avond van 26 mei voor zijn voordeur stond aan de Kringdans (zie onderstaande foto). Vlak ervoor had Knut geld gepind bij een supermarkt in de buurt. Twee dagen later wordt Knut dood gevonden.

Deze man stond voor de deur bij Knut en is mogelijk de laatste die Knut levend zag

Ook heeft de politie een nieuw persoon in beeld gekregen die mogelijk een belangrijke getuige is in deze zaak. Hij is op 27 mei vlakbij het huis van Knut gefilmd en is nog niet geïdentificeerd. Daarom werd gisteravond in Opsporing Verzocht zijn foto gedeeld. Deze is vooralsnog met een onherkenbaar gezicht getoond (zie foto boven het artikel).

Andere informatie blijft welkom

Iedereen die informatie heeft dat mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek, kan contact opnemen met de politie. Zo is de politie nog altijd op zoek naar aanvullende informatie, zoals Knut’s profielnaam op de datingsite voor homoseksuele mannen.

Informatie kan worden gemeld via de opsporingstiplijn op 0800–6070 of meld uw informatie anoniem door op 0800-7000. Ook informatie die mogelijk gevoelig ligt, kan gemeld worden via ‘Roze in Blauw’ op 088-1691234.


Bekijk hieronder het volledige item van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 november


Klik hier voor alle berichtgeving omtrent de dood van Knut

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen