donderdag, mei 23, 2024

Mogelijk belangrijke getuige in onderzoek Knut nu herkenbaar getoond

- Advertisement -

De mogelijk belangrijke getuigen die de recherche graag wil spreken in het onderzoek naar de dood van Knut Rietveld, heeft zich nog niet gemeld. Daarom werd gisteravond zijn foto herkenbaar in beeld gebracht.

Al eerder werd een foto van de man onherkenbaar getoond in de aflevering van Opsporing Verzocht op 2 november. Omdat de man zich nog niet heeft gemeld en omdat hij een cruciale getuige kan zijn in dit onderzoek, is hij gisteravond alsnog herkenbaar getoond in het opsporingsprogramma.

Als je weet wie deze man is, meld dit dan aan de politie via opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht hieronder

De politie is ook nog altijd op zoek naar een tweede man waar nu al geruime tijd naar gezocht wordt. Onderstaande foto is van een man die op de avond van 26 mei voor de voordeur van Knut’s huis aan de Kringdans stond. Ook als je weet wie deze man is, geef dit dan door.

Deze man stond voor de deur bij Knut en is mogelijk de laatste die Knut levend zag
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen