donderdag, mei 23, 2024

Podiumplaatsen voor alle Capelse TurnAround teams in het Topsportcentrum Rotterdam

- Advertisement -

Afgelopen weekend werd een dames teamwedstrijd voor turnen gehouden in de nieuwe Topsport turnhal in Rotterdam. Van de Capelse turnvereniging TurnAround deden meerdere teams mee én vielen in de prijzen!

Door de aangescherpte coronamaatregelen werd zondag extra vroeg gestart om zo voor vijf uur ’s middags klaar te zijn. Om half acht maakten de eerste Capelse turnsters zich al op voor de eerste ronde.

Eerste ronde

Half acht begonnen meldden Elise en Lisa zich voor de eerste ronde. Van GV Barendrecht van Esmay als gastturnster in het team. Teamlid Loes was thuis in quarantaine en gastturnster Luciana viel uit door een blessure. Wel was Luciana aanwezig voor support en om de wedstrijd te filmen voor het thuisfront. De thuisblijvers konden zo zien hoe het team een vlekkeloze wedstrijd neerzette en – op nog geen halve punt achterstand – een schitterende tweede plaats behaalde. Het team kreeg zelfs een extra medaille mee voor thuisblijver Loes.

Tweede ronde

Ook gedurende de tweede ronde was er een gemengd team van TurnAround en GV Barendrecht. Sofia vertegenwoordigde TurnAround hierbij in het team. De oefeningen op de brug en de sprong gingen perfect. Helaas speelden de zenuwen tijdens de balkoefening op en moest ze twee keer vroegtijdig van het toestel. Desondanks waren alle inspanningen voldoende om ook met dit team een mooie tweede plaats te behalen.

Derde ronde

Tijdens de derde en tevens laatste ronde kwam het team ‘TurnAround Babes’ in actie. Dit team bestaat uit Esmeralda, Jessica, Kaydee, Anastasia en Indra. Omdat er maar drie turnsters per toestel in actie mogen komen werd er een eerlijke verdeling gemaakt. Wat volgde was een nagenoeg vlekkeloos optreden en bracht het team naar de derde plaats!

Al met al was het voor TurnAround en GV Barendrecht een mooie dag met schitterende resultaten waar alle dames (en trainers) trots op kunnen zijn. Bekijk de website van TurnAround Capelle voor hun verslag en nog meer foto’s.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen