zaterdag, mei 25, 2024

Sporthal Schenkel toch weer ingezet als priklocatie, teleurstelling bij sportverenigingen

- Advertisement -

De gemeente Capelle aan den IJssel ziet geen andere mogelijkheid dan Sporthal Schenkel vanaf januari opnieuw in te zetten als priklocatie. Het besluit komt als een donderslag voor onder andere de Korfbalclub KCC.

Er is door de gemeente gekeken naar andere locaties, zoals bijvoorbeeld een leegstaand schoolgebouw. Dit bleek helaas gezien de verschillende etages geen geschikte locatie te zijn. Ook het optuigen van tenten is met het winterweer in het verschiet geen optie gebleken.

De priklocatie zal worden ingezet voor het zetten van de boosterprikken. De GGD had hiervoor contact opgenomen, omdat de locatie mooi centraal is gelegen en goed bereikbaar is met de auto en het Openbaar Vervoer. In wijkcentrum Schollevaar is al een priklocatie, maar deze wordt alleen op maandagen gebruikt voor het zetten van de eerste en tweede vaccinatie.

Hoelang de sporthal gebruikt gaat worden, is nog niet bekend. De gemeente kijkt samen met Sportief Capelle naar een oplossing voor de getroffen sportverenigingen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen