zondag, mei 19, 2024

Vuurwapen gevonden na achtervolging die eindigt op Capelseweg

- Advertisement -

Agenten hebben vrijdagavond rond zes uur door opvallend rijgedrag een vuurwapen van de straat weten te halen.

De auto viel op door opvallend weggedrag. Toen een agent beter naar de auto keek, herkende hij het kenteken. De kentekenhouder staat namelijk bekend om geen rijbewijs te hebben. Reden genoeg voor de agenten om de auto een stopteken te geven.

De bestuurder negeerde het stopteken en er ontstond een achtervolging die eindigde op de Capelseweg bij een tankstation. De bestuurder stopte daar de auto en wilde toen de agent de auto naderde opnieuw ervandoor gaan. De agent wist dit te voorkomen door zijn motor snel voor de auto te parkeren. Hierop besloten de inzittenden om te voet ervandoor te gaan.

Één van de verdachten viel in de sloot en kon door agenten uit de sloot worden gevist. Een verdachte bleef achter in de auto en kon door agenten direct worden aangehouden. Bij het fouilleren van de man bleek dat hij een vuurwapen in zijn broekspijp verstopt had zitten. De derde persoon wist te ontkomen.

De bestuurder van de auto bleek inderdaad zonder rijbewijs te rijden. De twee mannen van 23 en 24 jaar uit Rotterdam zitten nog vast.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen