donderdag, mei 23, 2024

Willem Kramer ontvangt Capels Compliment voor inzet bij CJG

- Advertisement -

Gisteren, donderdag 16 december, ontving Willem Kramer een Capels Compliment uit handen van burgemeester Peter Oskam en wethouder Ans Hartnagel. Hij ontvangt de onderscheiding voor zijn werkzaamheden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Willem Kramer is vanaf 2014 als kwartiermaker betrokken geweest bij de opzet van het Centrum voor Jeugd en Gezin. In 2015 werd hij directeur bestuurder. Eind dit jaar gaat hij met pensioen.

Kramer heeft de organisatie ingericht en op de kaart gezet in Capelle. Inmiddels werken er meer dan honderd professionals uit de jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp, en werken zij in wijkgerichte teams voor de stad. Ze werken ontzettend hard om zo preventief gezinnen zo vroeg mogelijk te kunnen helpen zodat zwaardere vorm van zorg wellicht niet ingezet hoeft te worden.

Willem Kramer werd verrast met een lunch op het gemeentehuis. Daar bedankten de burgemeester en wethouder hem uitgebreid. Hij kreeg toen het Capels Compliment en bloemen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen