zaterdag, mei 25, 2024

Aangepaste openingstijden voor milieustraat en gemeentehuis

- Advertisement -

Wie nog een nieuw rijbewijs of paspoort nodig heeft kan deze het beste deze week of in het nieuwe jaar aanvragen. Je ontvangt het nieuwe document dan in het nieuwe jaar. Het gemeentehuis is vanwege de feestdagen gesloten vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur tot maandag 3 januari.

Ook de milieustraat is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Deze dagen vallen op een zaterdag waar de milieustraat normaal gesproken geopend is. In de tussenliggende periode kun je gewoon met je huisvuil terecht

Capellenaren kunnen nog wel voor een geboorte, of overlijdensaangifte terecht. Dit kan uitsluitend op woensdag 29 december tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen