donderdag, juni 13, 2024

A20 in top tien van snelwegen met meeste files

- Advertisement -

De A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Schiedam staat ook dit jaar weer in de ANWB  file top 10. De verkeersorganisatie heeft de cijfers van afgelopen jaar vergeleken en daaruit blijkt dat het tot 57% minder druk was op de wegen dan in 2019.

Veel autoreizigers hebben ook het afgelopen jaar gehoor gegeven aan de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken. Hierdoor ontstaan er veel minder files en was er vooral van de ochtendspits nauwelijks sprake.

De A20 staat nog wel hoog op de lijst. Vooral het stuk tussen het Terbregseplein en Rotterdam Schieplein is de veroorzaker van de files. De drukte van de A16 naar de A20 en ongelukken zorgen regelmatig voor forse files.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen