zaterdag, mei 25, 2024

Burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson bedanken hulpverleners

- Advertisement -

Burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson hebben op oudjaarsdag een bezoek gebracht aan verschillende medewerkers van de politie, brandweer, ambulance en handhaving. De wethouder en burgemeester bedankten hen voor hun dagelijkse inzet en wenste iedereen succes die tijdens de jaarwisseling moet werken.

Cake voor de hulpverleners, politie, brandweer, handhaving en ambulance © Jan Kok

De burgemeester en de wethouder kwamen niet met lege handen naar de hulpverleners. Voor iedereen was er een kleine lekkernij meegebracht, het waren wintercakejes die met zorg en liefde zijn gemaakt door de Blooming Bakery, een organisatie die zich inzet voor cliënten die slachtoffers zijn geworden van geweld.

Cake voor de hulpverleners, politie, brandweer, handhaving en ambulance © Jan Kok

Burgemeester Peter Oskam: “Wat al onze hulpverleners doen is feitelijk onbetaalbaar. Het geeft vertrouwen dat deze vrouwen en mannen voor ons, voor Capelle klaar staan. Dag en nacht en zeker tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met wethouder Wilson wilde ik onze waardering uitspreken en ze persoonlijk bedanken.”

Cake voor de hulpverleners, politie, brandweer, handhaving en ambulance © Jan Kok

Wethouder Marc Wilson vergezelde de burgemeester vanochtend bij het uitdelen van de lekkernijen: “We kunnen niet zonder onze hulpverleners die voor iedereen klaarstaan. Groot respect voor hun inzet en toewijding. Het is prachtig om te zien hoe ze zich samen voorbereiden op een bijzondere nacht en toch even tijd vrij maken voor ons.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen