zaterdag, mei 25, 2024

Medewerkers ziekenhuis, brandweer en politie ontvangen boosterprik in IJsselland ziekenhuis

- Advertisement -

Medewerkers van het IJsselland ziekenhuis ontvangen sinds dinsdag 4 januari hun boosterprik. Het ziekenhuis vaccineert niet alleen de medewerkers maar ook gezinsleden en huisgenoten. Ook medewerkers van de politie en de brandweer krijgen hun boosterprik toegediend.

Met het zetten van de prikken wil het ziekenhuis voorkomen dat de medewerkers van het ziekenhuis, brandweer, politie en ambulancedienst onnodig ziek worden. Om deze reden worden ook hun gezinsleden de mogelijkheid gegeven om een vaccinatie te ontvangen. “Zij staan voor de publieke zaak en verdienen alle steun. Hun rol is wezenlijk voor het functioneren van onze maatschappij en de veiligheid”, aldus bestuurder Albert van Wijk.

De vaccinaties zijn van de grond gekomen na overleg met de GGD. Die hebben de boostervaccinaties vrijgemaakt om het ziekenhuis de aankomende drie dagen de tijd te geven zoveel mogelijk mensen te vaccineren.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen