donderdag, juni 13, 2024

Belang van Nederland (BvNL) doet mee met Capelse gemeenteraadsverkiezingen

- Advertisement -

De partij Belang van Nederland (BvNL) gaat dit jaar mee doen aan de Capelse gemeenteraadsverkiezingen in maart dit jaar. De partij, welke vorig jaar werd opgericht door Wybren van Haga, heeft Tatjana Sormaz naar voren geschoven als lijsttrekker.

Sormaz was afgelopen zaterdag te gast op de radio bij Radio Capelle. Ze gaf aan dat de partij zich gaat inzetten voor de belangen van Capellenaren, daarbij wil de partij onder andere een brug slaan tussen de Capelle en Den Haag. Iets wat de huidige coalitiepartijen van Leefbaar Capelle en VVD volgens haar niet in zijn geslaagd.

Sormaz woont al 22 jaar in Capelle a/d IJssel en heeft (net als Van Haga) een achtergrond bij de VVD. Zo was ze onder andere lid van het campagneteam van de Capelse VVD voor de verkiezingen van 2010 en schreef het jaar daarvoor mee aan het landelijk verkiezingsprogramma van de partij.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen