woensdag, mei 29, 2024

Opnieuw aanpassing bezoekersregeling IJsselland Ziekenhuis

- Advertisement -

Het IJsselland Ziekenhuis past opnieuw de bezoekersregeling aan, vanaf maandag 10 januari mag er nog maar 1 persoon per dag op bezoek komen. Het ziekenhuis voelt zich genoodzaakt tot de maatregelen vanwege het oplopende aantal besmettingen.

Het IJsselland laat op de website weten het vervelend te vinden voor de opgenomen patiënten, maar ziet geen andere mogelijkheid om de veiligheid van zowel de patiënten als die van de medewerkers te kunnen garanderen.

Het bezoek kan niet spontaan langskomen, op de website van het IJsselland ziekenhuis kunnen bezoekers zich maximaal twee dagen van tevoren aanmelden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen