zondag, mei 19, 2024

Dagelijks meer dan 1000 boosterprikken in sporthal Schenkel

- Advertisement -

Dagelijks worden er meer dan 1000 boosterprikken gezet in Capelle Schenkel. Maar het maken van een afspraak digitaal verloopt niet voor alle Capellenaren even eenvoudig.

Martin van Gent had vragen aan het college gesteld, nadat meerdere Capellenaren hadden aangegeven dat zij digitaal niet of nauwelijks een afspraak konden maken in Sporthal Schenkel. Veel inwoners worden digitaal doorgestuurd naar bijvoorbeeld Nieuwerkerk aan den IJssel of Rotterdam.

Het college antwoordde door navraag te doen bij de GGD. Die gaven aan dat het landelijke reserveringssysteem van de GGD digitaal drie mogelijkheden op basis van de opgegeven postcode opgeeft. Er wordt dan gekeken naar de beschikbaarheid van prikken in de dichtstbijzijnde locaties, ook in sporthal Schenkel. De gemeente heeft verder geen invloed op de werking van het systeem.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen