zondag, mei 19, 2024

Flinke hoofdwond na rijden door diepe kuil op het Reviusrondeel

- Advertisement -

Twee inzittenden van een personenauto zijn zondagavond gewond geraakt doordat ze door een diepe kuil waren gereden op het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel. De bestuurder nam een bocht te krap en reed door een stuk grond wat helemaal was verzakt, de klap was vervolgens zo hard dat de airbags geactiveerd werden.

De politie kreeg een melding van een mogelijke sinkhole, maar daarvan bleek gelukkig geen sprake. Het betrof een gat wat in een groenstrook kapot is gereden door meerdere auto’s.

Doordat de kuil diep was, was de klap ook vrij hard. De personen in de auto raakten door vermoedelijk de airbags lichtgewond. Één van de inzittenden is door een ambulance met een flinke bult op het hoofd naar het ziekenhuis gebracht. Het eventuele letsel van de tweede inzittende is niet bekend.

Handhaving was inmiddels opgeroepen en heeft tijdelijk een hek geplaatst om te voorkomen dat meer auto’s de rit te kort door de bocht nemen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen