woensdag, mei 29, 2024

Gezonde lunch bestellen in Capelle aan den IJssel op nieuw platform Lunch.nl

- Advertisement -

Lunch.nl is een nieuw lunch platform dat zorgt voor een gezonde lunch op kantoor of thuis. De website is sinds vandaag actief in Capelle aan den IJssel en wil bedrijven in de omgeving van Capelle helpen aan gezonde lunch op kantoor.  Het lunch platform biedt naast luxe belegde broodjes, wraps, salades en sapjes zelfs ook ontbijt en fruit op het werk aan. Consumenten kunnen ook het gehele assortiment bestellen en laten thuisbezorgen.

Met deze nieuwe stap wil Lunch.nl een gezonde lunch flexibel in de regio aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. De cateraar is in staat om binnen twee uur een dagverse lunch, salade, ontbijt, high tea, brunch of traktaties te leveren.

Voordelen van lunch online bestellen

Lunch.nl Capelle aan den IJssel combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale cateraar. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen twee uur alles vers te bezorgen. Uiteraard kun je ook vooruit bestellen en zelf je bezorg datum en tijdstip kiezen, ideaal voor het inplannen van een groepslunch voor een vergadering.

Ontbijt en lunch bezorging aan huis

Consumenten kunnen uiteraard ook bestellen bij Lunch.nl. Naast lunch als belegde broodjes wordt veel gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Dus ‘s morgens op het gewenste tijdstip ontbijt bezorgen om bijvoorbeeld iemand te verrassen of cadeau te doen. Jaarlijks zijn er vele populaire ontbijt bezorgmomenten zoals Valentijn, Moederdag en Vaderdag.

Regionaal gestart in de omgeving van Capelle aan den IJssel

De cateraar is nu ook regionaal gestart in de plaatsen Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Eerder was lunch.nl al actief met bezorging  in Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren om zo in héél Nederland te voorzien van lunch en ontbijt bezorging.

Gratis Donuts
Krijg je al trek? Bestel je een broodje of iets anders, vul dan in het opmerkingenveld de tekst “donut actie” in en krijg 4 gesuikerde donuts gratis.

Bestel op Lunch.nl


Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via Adverteren


 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen