donderdag, mei 23, 2024

RET werkt aan nieuwe ingang bij station Capelle Centrum

- Advertisement -

De RET is gestart met de vernieuwingswerkzaamheden van metrostation Capelle Centrum. Het metrostation kreeg eerder al aan de oostzijde een nieuwe ingang, en nu na uitstel door corona is op 10 januari gestart met de nieuwe ingang aan de kant van het Stadsplein.

De bouw van de nieuwe ingang wordt deels in de nacht en deels overdag uitgevoerd. Het metroverkeer blijft gewoon rijden. Reizigers kunnen gedurende de werkzaamheden uitsluitend gebruik maken van de ingang aan de oostkant.

De sloop van de oude overkapping is inmiddels van start gegaan. Dit zal ongeveer vier weken in beslag nemen. Dit wordt in de nacht uitgevoerd, zodat het metroverkeer kan blijven rijden. Alle andere werkzaamheden vinden overdag tussen 07.00 en 16.00 uur plaats.

De verwachting is dat half februari de eerste contouren van de nieuwe ingang zichtbaar zullen zijn. De gehele verbouwing zou eind van de zomer klaar moeten zijn.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen