zaterdag, mei 25, 2024

Automobilist begint nachtelijke rally in grasveld Atolpad

- Advertisement -

Capelle – Een automobilist is afgelopen nacht een Rally gestart in het grasveld achter het Atolpad. Nadat de eerste meters waren afgelegd bleek de Opel Corsa toch niet zo rally-waardig te zijn. Vanwege het drassige gras zakte de auto al snel weg en kwam daardoor muurvast te zitten.

De inzittenden zijn door de politie opgevangen, één van hen zou naar het politiebureau zijn gebracht vanwege een alcoholtest. Of dit ook de bestuurder is geweest is nog niet bekend. De eigenaar van het voertuig zou afgelopen nacht de berger zelf al hebben gebeld, op het aanbod van Roos Autoberging ging de eigenaar niet in.

De volgende morgen werd Handhaving ingelicht. Die besloot alsnog een berger in te schakelen, Roos Autoberging heeft alsnog, maar nu in opdracht van Handhaving de auto uit het grasveld gehaald. De gemaakte kosten voor het bergen, inclusief het herstel van het grasveld komen voor rekening van de eigenaar.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen